XL-S Medical är Europas största varumärke inom kategorin viktminskning och har hjälpt tusentals personer att uppnå och behålla sina viktminskningsmål. Det är kliniskt dokumenterad att XL-S Medical hjälper dig att gå ner upp till 3 gånger mer i vikt än enbart kalorisnål kost och motion. För att nå dina viktminskningsmål är det viktigt att använda produkterna enligt anvisningarna i kombination med balanserad kost och regelbunden fysisk aktivitet. Här är några enkla steg som hjälper dig på vägen att gå ner, och bibehålla din vikt efter viktminskning:

 

1) Gå ner mer med XLS Medical

Fettbindare passar dig som äter en fettrik kost.

 

Fettbindare Ta 2 tabletter x 3 gånger dagligen i minst en månad

Vi rekommenderar att du tar 2 tabletter av XLS Medical fettbindare, 3 gånger om dagen, direkt efter måltid. Även om du hoppar över en måltid ska du ändå ta 2 tabletter XLS Medical fettbindare, eftersom dessa minskar aptiten och förhindrar att du småäter mellan måltiderna. Ta inte fler än 6 tabletter dagligen. Vi rekommenderar att du tar XLS Medical fettbindare i en månad eller längre beroende på dina viktminskningsmål.

 

Fettbindare Direct  Ta 1 pulverstick x 3 gånger dagligen i minst en månad

Vi rekommenderar att du tar 1 pulverstick av XLS Medical fettbindare Direct, 3 gånger om dagen, direkt efter måltid. Även om du hoppar över en måltid, ska du ändå ta 1 pulverstick av XLS Medical fettbindare Direct, eftersom dessa minskar aptiten och förhindrar att du småäter mellan måltiderna. Ta inte fler än 3 pulversticks om dagen. Vi rekommenderar att du tar XLS Medical fettbindare Direct i en månad eller längre beroende på dina viktminskningsmål.

 

Max Strength  Ta 2 tabletter x 2 dagligen

Vill du snabba på din viktminskning ytterligare är XLS Medical Max Strength ett bra alternativ då den ger upp till 33% mer viktminskning jämfört med Fettbindaren då den reducerar kaloriupptaget från fett, komplexa kolhydrater och socker

Vi rekommenderar att du tar 2 tabletter XLS Medical Max Strength 30 minuter före två av dagens huvudmåltider (exemplevis lunch och middag). För att få maximal effekt är det viktigt att du tar tabletterna 2 x 2 dagligen. Vi rekommenderar att du tar XLS Medical Max Strength i en månad eller längre beroende på dina viktminskningsmål.

 

2) Ta några steg mot hälsosam livsstil

För att nå dina vikt mål är det viktigt att kombinera XL-S Medicals produkter med sund kost och motion. Att börja leva en hälsosam livsstil, äta rätt livsmedel, dricka mycket vatten och vara aktiv är alltid av avgörande betydelse för alla viktminskningsplaner. Ta en titt på våra kost- och träningsplaner nedan för att kickstarta din resa mot att gå ner i vikt.

 

3) Bibehåll din hälsosamma vikt

Många som lyckats gå ner i vikt från fetma till normalvikt har svårt att behålla sin nya vikt. Då kan XL-S Medical vara ett alternativ och hjälpa dig att bibehålla en sund vikt efter viktnedgång, som en del av en hälsosam livstil, dvs tillsammans med motion och balanserad kost. Använd produkten enligt rekommendation i bruksanvisningen.

 

* IMS Health, Europeanreport Weightloss category14A, MAT juni 2013.